Serve the Curve

Serve the Curve zet zich in voor commerciële verduurzaming van horeca en retail ondernemingen aan de kust van Nederland.

Duurzaam consumeren is de trend! Daarnaast dient gemak de mens. Efficiënte vrijetijdsbesteding in combinatie met de ultieme beleving.

Kom samen op de centrale strandplek waar alle strandproducten voorradig zijn. Gebruik wat nodig is voor een mooie dag. Geef terug wat niet mee naar huis hoeft en sluit af met een heerlijk en eerlijk gevoel. Je hoort erbij en levert een bijdrage.

De stranddag zonder enige extra bagage heeft meerwaarde in de perceptie van beleving. Ontzorgen en service staan centraal. De producten die worden aangeboden zijn waanzinnig veerkrachtig en circulair. Wij werken er voortdurend aan om een einde te maken aan de wegwerpcultuur, door plastic voor eenmalig gebruik uit te bannen met de producten die u hebt leren kennen en waar u van gaat houden. Van de aandacht voor detail in het ontwerpproces, opruimacties en inspanningen, we nemen elke dag stappen om herbruikbaarheid de nieuwe norm te maken. De eerste regel van duurzaamheid is duurzaamheid.

We Love Stuff

De wegwerpmaatschappij is niet toekomstbestendig. De aarde kent grenzen, grondstoffen en energiebronnen zijn niet onuitputbaar.

Producten worden nu vaak zo goedkoop mogelijk en voor beperkt gebruik gemaakt. Daarnaast zijn producten niet eenvoudig te recyclen, gaan ze snel kapot, is repareren onmogelijk of te duur en worden er continu nieuwe edities op de markt gebracht.

De traditionele cyclus van produceren, consumeren en weggooien moet doorbroken worden. Afval wordt de nieuwe grondstof.

We Love Founding

OTT Concepts is de founder van Serve The Curve – een project in volle ontwikkeling.  Elke dag is anders en niet is zo veranderlijk als een zomers briesje.  Nieuwsgierig en wil je een update? Misschien wil je de Pitch Deck ontvangen? Stuur en mail of bel even dan komt het je kant op!

Opdrachtgevers

Neem contact op