Dit is Carolien!

Met één idee kan je de wereld veroveren.

OTT Concepts is ontstaan uit nieuwsgierigheid en een deel lef.

De diversiteit van zowel de opdrachtgever als de opdracht maakt het voor mij elke keer weer interessant. Mijn doel is tot de kern komen van de organisatie. Het hart en de ziel te leren kennen en dit te vertalen in een differentiatie in de markt. Achter elke vraag schuilt een uniek verhaal.

Ieder merk, product en bedrijf is in ontwikkeling, ieder mens is in ontwikkeling. Dit is wat mij heeft gegrepen tijdens mijn studie en is het startpunt geweest van mijn eigen ontwikkeling. Mijn passie is het creatief vertalen van de authentieke kracht, naar een commercieel en resultaatgerichte marketingstrategie en de uitwerking daarvan.

Met een frisse blik en een fabriek aan ideeën is mijn doel het vergroten van (merk)bekendheid. Dit is waar mijn creativiteit en de markt innovatie hand in hand gaan.

OTT Concepts

OTT: onvoltooid tegenwoordige tijd, in het Nederlands gebruiken we de o.t.t. vaak.

We gebruiken de o.t.t. zelfs voor de toekomst of voor hypothetische situaties.

OTT: Het begrip Over The Top, meestal verkort tot OTT.

OTT: Levenslang eigenaar van de naam Ottjes.

Opdrachtgevers

Contact